Rendezvénytechnikai összeállítás

Cégünk színpadtechnikai tervezés, kivitelezés mellett rendezvények hang-, fény- és színpadtechnikai kivitelezésével, lebonyolításával is foglalkozik. A bemutató termünkben egy alapkoncepció megtekinthető, meghallgatható. Egy rendezvényen az elképzelt alapkoncepció alapján tudunk ajánlatot adni. Az árajánlatadást megelőzően az igények felmérése egy helyszíni bejáráson történik meg.

            Az alábbiakban külön pontokba szedve tekintheti meg, hogy milyen árkalkulációval számolhatunk.

    Színpadfedés

3 pontos rendszerű, Litech alumínium rendszer, amely a megfelelő minőségbiztosítási tanúsítványokkal (TÜV Centrificat) 6 X 8 X 4,5 méter a belső méretei a színpadfedésnek

 

    Színpad

2 m2-es elemekből épül fel, amelynek magassága fix 90 cm. Összesen 50m2 áll rendelkezésünkre.

 

   Hangtechnika

Hangrendszerünk a mai kor igényeinek megfelelő, színvonalú és minőségű rendszer. A zenekarok, rendezvényszervezők igényeinek felmérését követően állítottuk össze. Line Array hangrendszerrel dolgozunk. A hangrendszer legfontosabb tulajdonsága, hogy a hangkép a behangosítani kívánt területre van irányítva. Így a kellemetlen hangvisszaverődések, nem kívánatos hangelnyelések ki vannak küszöbölve.

1. hangtechnikai csomag (3-500 fős rendezvényre)

2 X 1.500 W zenei teljesítmény, 130 dB hangnyomás mellett. 4 monitorláda, mikrofonpark igény szerint, bejátszó egység

2. hangtechnikai csomag (500-1.000 fős rendezvény)

2 X 5.000 W zenei teljesítmény, 130 dB hangnyomás mellett, 4 monitorláda, mikrofonpark igény szerint, bejátszó egység

3. hangtechnikai csomag (1000-3000 fős rendezvény)

2 X 10.000 W zenei teljesítmény, 133 dB hangnyomás mellett, 4 monitorláda, side fill rendszer, mikrofonpark igény szerint, bejátszó egység

   Fénytechnika

A fényrendszer a mai kor igényeinek megfelelően tudjuk összeállítani. A színpadon mind intelligens, mind LED-es technológiájú fénytechnikai berendezések dolgoznak. Kettő összeállítást tudunk figyelmükbe ajánlani. Az első csomagban LED-es reflektorok, derítőlámpák szerepelnek. A második csomagban Intelligens lámpák is szerepet kapnak. A kettő csomag együtt is tud működni, dolgozni. Amennyiben a kettő csomagot egyszerre megrendeli, akkor a mai kor technikáját fogja a rendezvényén látni, élvezni.

1. fénytechnikai csomag (12 db LED-es reflektor)

2. fénytechnikai csomag (4 db Scenner, 4 db lézerderítő lámpa, 4 db LED-es reflektor)

3. fénytechnikai csomag (Amennyiben az első kettő összeállítást megrendeli)

 

    Szállítás

Az eszközpark szállítását a budapesti központunktól számítottan mérjük fel. Megrendelés méretétől függően 1 vagy 2 teherautó végzi a szállítást.

 

Amennyiben megrendelésre kerül sor, akkor a két fél szerződést köt egymással, amelyben a feltételek és az igények le vannak fektetve. A szerződés pontjaitól csak írásos módon, a felek írásos belegyezésével lehet eltérni.

 

 

Folytatás