Monacor CS-1CU108 598Ft. (27% áfával)

Öt csillagból 0 (0 értékelés alapján)
CS-1 Konferenciarendszer
Hallassa a hangját! A CS-1CU vezérlőegység, a konferenciavezető számára tervezett CS-1CH talpas mikrofon és a vendégek számára tervezett CS-1DU talpas mikrofon együtt egy sokféleképpen konfigurálható, flexibilis konferenciarendszert alkot.
Központi egység
  • Segítségével összeállítható egy legfeljebb 50 mikrofonpultból álló rendszer, amelyben a pultok tápfeszültségéről is ez az egység gondoskodik.
  • A többféle választható beszélgetési mód révén (lehetőség van pl. meghatározott számú küldött egyidejű felszólalására, időkorlátos felszólalásokra, az elnök felszólalására a küldöttmikrofonok lenémításával stb.) a rendszer mindig az adott feladathoz optimalizálható.
  • A beszélgetés menete közvetlenül a központi egységről is figyelemmel kísérhető a készülékbe épített hangszórón vagy külön rendelhető fejhallgatón keresztül.
  • A CS-1CU további funkciói: billentyűzár; dátum- és időkijelzés; stopperóra; tesztüzemmód a csatlakoztatott mikrofonpultok működésének ellenőrzéséhez; csatlakozás külön rendelhető eszközök, mint pl. külső mikrofon, telefonillesztő, effektprocesszor (pl. equalizer), hangrögzítő, erősítő és vonalszintű jelforrások számára.
AV-views magazin, 02/2010:

„Egy masszív és megbízható konferenciarendszer jó beszédérthetőséggel.”
db:  
Összehasonlítás | Hozzáadás a kedvencekhez
Műszaki adatok
Táp 100240V~/5060Hz/90VA
Tömeg 1,7kg
Rendelési egység 1
Vélemények(0)

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.


Írja le saját véleményét

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény írásához.